PSIHOTERAPIJA

Psihoterapija je terapevtska pomoč posameznikom, ki doživljajo duševne stiske, nevroze, psihoze, ki imajo eksistencialno krizo, ki se soočajo s tesnobo, anksioznostjo, paničnimi napadi, depresijo, potlačenimi čustvi, težavami v osebnih in/ali profesionalnih odnosih, zasvojenostih in drugih težavah v vseh življenjskih obdobjih človeka. S pomočjo različnih tehnik, predvsem s sočutnim zanimanjem in razumevanjem, vam nudim podporo, prostor in čas, da vas pomagam voditi skozi krizo v življenju. Skozi terapijo vas opolnomočim, da lahko sami samozavestno in stojično stopate po svoji življenjski poti in svoje življenje živite zavestno.

Večina ljudi se vsaj enkrat v življenju sooči z depresijo, tesnobo in stresom. Vsak, ki čuti, da rabi podporo, ki želi v življenju razrešiti svoj problem, ki čuti, da ne zmore sam, se lahko obrne name, da mu pomagam skozi ta proces. Nudim družinsko, partnersko in individualno psihoterapijo. Psihoterapija je namenjena vsem ljudem, ne glede na starost in ne glede na problem, s katerim se soočajo. Lahko gre za psihoterapevtsko podporo pri zdravljenju somatskih ali psihosomatskih bolezni, za samostojno psihoterapijo v primeru življenjskih kriz (zdravstvene, finančne, ljubezenske, poslovne) ali zgolj za pogovor, ki ga klient želi na določeni točki v svojem življenju.

Psihoterapijo (družinsko, partnersko in individualno) nudim na vašem domu ali preko spletnih orodij (Zoom, Viber, Microsoft Teams idr.), v naravi, v živo, v mojih prostorih v Borovnici ali na lokaciji po dogovoru. Število terapij, ki so potrebne za razrešitev krize, je odvisno od dinamike oziroma poteka krize/problema, s katero/im se soočate (povprečno od 4 do 6 terapij).

Uvodni pogovor traja do 30 min (diagnosticiranje).

Vsaka nadaljnja terapija traja 50 min. Za več informacij o ceni in poteku psihoterapije mi pišite ali me pokličite na telefon 031 239 510.

Center vztrajnost
Celostna podpora za izboljšanje kvalitete življenja
Saša Advenčar, mag. soc.

tel.: 031 239 510
e-mail: info@center-vztrajnost.com