POSLOVNI COACHING (MENTORSTVO), DELAVNICE

Poslovni coaching oziroma mentorstvo je namenjeno posameznikom, podjetnikom, direktorjem, menedžerjem, vodstvenemu kadru, skupini zaposlenih oziroma tistim, ki si želijo v svoj poslovni svet vnesti novo svežino, novo znanje, nove perspektive. Tistim, ki se počutijo zataknjene, utirjene ali si le želijo spremembe. Poslovni coaching je za tiste, ki so pogumni, ki jih je strah, vendar si kljub temu upajo biti ranljivi, se prepustiti in odpreti novim priložnostim in s spreminjanjem sebe spreminjati svet.

Nudim individualno mentorstvo ali in skupinske delavnice. V primeru skupinskih delavnic (za skupine zaposlenih) se lahko dotaknemo različnih vsebin (dvig čustvene inteligence, izgorelost, motivacija, razreševanje konfliktov, poslovna komunikacija, kreativnost na delovnem mestu) glede na potrebe naročnika.

Vse svoje storitve nudim v svojih prostorih v Borovnici, na vašem domu, v vaših poslovnih prostorih, preko spletnih orodij (Zoom, Viber, Microsoft Teams idr.) ali v naravi oziroma po dogovoru.

Za več informacij o ceni in poteku poslovnega coachinga mi pišite ali me pokličite na telefon 031 239 510.

  Center vztrajnost
  Celostna podpora za izboljšanje kvalitete življenja
  Saša Advenčar, mag. soc.
  
  tel.: 031 239 510
  e-mail: info@center-vztrajnost.com