VODENE PILATES VADBE (skupinske in individualne)

V Centru vztrajnost posameznikom in skupinam nudim pilates vadbo, ki je torej lahko skupinska ali individualna. Pilates vadba je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati gibljivost, moč, izoblikovati svoje telo, si dvigniti nivo energije, se spopadajo s stresom, večino dneva presedijo ali si želijo s pilates vadbo nadgraditi ali dopolniti že obstoječo aktivnost. Primerna je za ljudi v vseh življenjskih obdobjih, kontraindikacija so lahko le določena zdravstvena stanja. V kolikor posameznika pokliče pilates vadba se lahko pridruži že obstoječi pilates vadbi vsako sredo od 19. do 20. ure v TVD Borovnica v zgornji telovadnici. Pilates vadba se lahko izvaja tudi ena na ena (individualno), ko ima posameznik željo okrepiti svoje telo ali potrebuje podporo po poškodbi oziroma dopolnitev k rehabilitaciji.

Skupinska vadba je vodena, z demonstracijami in je primerna za vsakogar. V primeru zdravstvenih omejitev ali težav se je potrebno pred obiskovanjem vadbe najprej posvetovati z zdravnikom.

Ponujam tudi možnost skupinskih in individualnih vadb za podjetja v obliki rednih tedenski in mesečnih vadb za zaposlene.

Individualna pilates vadba za posameznike se izvaja na vašem domu ali preko spletnih orodij (Zoom, Viber, Microsoft Teams idr.), v naravi, v živo v mojih prostorih v Borovnici ali na lokaciji po dogovoru.

Za več informacij o ceni in poteku vadbe pilates mi pišite ali me pokličite na telefon 031 239 510.

Center vztrajnost
Celostna podpora za izboljšanje kvalitete življenja
Saša Advenčar, mag. soc.

tel.: 031 239 510
e-mail: info@center-vztrajnost.com